Inlägg: Du måste flytta på dig!

Du är i vägen, jag ska förbi här, förlåt, ursäkta. Äsch OK låt oss snacka flyttfirma istället. Det är väl det enda ni vill ha av mig ändå, dessa flytt-artiklar är dem mest populära på bloggen så jag fortsätter att skriva dem, så länge ni lovar att läsa dem och ta in visdomen och informationen jag arbetar så hårt för att extrahera ur de här flytthistorierna. Ingenting i världen är mer underbart än flytt i min mening, jag andas, lever och är flytt. Det finns nog ingen i Sverige som är mer intresserad av flytt än jag. Och det är precis därför jag är bäst på att skriva artiklar om flyttfirma.

Hur allt började

Som de flesta som kommer in i flyttbranschen så började jag jobba som flyttgubbe på en flyttfirma och jag tyckte det var riktigt kul, jag är relativt kraftig och stark så det gick väldigt bra för mig. Jag blev snabbt en av de bästa flyttgubbarna på min flyttfirma. Efter att jag jobbat där ett par år så var jag väl betrodd och jag förstod precis hur det fungerade i en flyttfirma. När jag sedan fick barn bestämde jag mig för att starta en egen flyttfirma, så det gjorde jag.

Min flyttfirma gick bra! Halleluja!

Det var några nervösa månader innan jag visste hur det skulle gå, jag hade lagt in alla besparingar i min flyttfirma och det kunde gå hur som helst. Jag visste dock en sak, och det var att ingen annan gillade att jobba med flytt så mycket som jag, åtminstone ingen jag hade träffat – och jag var själv ute i fältet varje dag med gubbarna. Det höjde moralen kraftigt och mitt flytt-lag jobbade riktigt hårt. Jag såg till att belöna dem med kortare dagar och bättre betalt så länge vi fortsatte göra samma goda jobb. Jag var alltid ute i spetsen och körde hårdast av alla, jag tror att det var det som fick dem andra att ta i lite extra. Det är motiverande att se chefen slita mer än en själv. Det skulle jag med tycka. Idag är jag glad att det gick som det gick för jag tjänar riktigt bra på min flyttfirma och nu är jag lite för gammal för att vara med själv varje dag men då och då hoppar jag in och visar att jag fortfarande har vad som krävs.