Få ner priset på din flytt utan att behöva bära

De flesta av oss är ganska så måna om att slippa bära ner en tung soffa för ett trapphus, och de flesta av oss är också ganska så måna om att behålla våra surt förvärvade slantar, så vi hamnar i en jobbig situation där vi antingen får betala storkovan för att slippa eller får riskera ett ryggskott för att hålla plånboken intakt. I den här artikeln ska jag dela med mig av mina knep för att slippa bära något alls under flytten utan att det blir för dyrt.

1.      Vi börjar med att dra av 30 % av arbetskostnaden vid flytthjälp

ROT-avdraget är fortfarande giltigt när man bokar flyttfirma och det gör att man får ett stort avdrag på kostnaden med kontorsflytt stockholm redan där. Vad som är viktigt att komma ihåg när man utnyttjar ROT är att man först betalar sin flyttfirma hela summan och sen kasserar avdraget med sin skatteåterbäring.

 

2.      Ett motgift mot överpris: välj rätt flyttfirma

Genom att begära flera offerter kan man se vilka som ger bäst pris på det arbete man vill ha utfört, vill man ha en billig flyttfirma med kontorsflytt så vill man inte betala överpris! Här är motgiftet.

3.      Låna flyttkartonger gratis – miljövänligt och ekonomiskt

En flytt kan kräva hundratals flyttkartonger som går av för någonstans mellan 30-60 kronor beroende på kvalitet. Se till att välja en flyttfirma som erbjuder gratis flyttkartonger, det är både bra för miljön och för din ekonomi!

4.      Sälj, sälj, sälj dina saker du inte vill ha med i flytten

Ta med allt du hittar i skåp och lådor som du inte vill ha till en loppis eller gör ett konto på Tradera och lägg upp allting, det är gratis kontorsflytt stockholm fram tills objektet blir sålt! Så ingen insats och med en trevlig beskrivning är det stor chans att ditt gamla tennisrack säljs och du blir 200 kronor rikare!

Avslutningsvis

Vill jag tacka för din tid och jag hoppas att du fått med dig något från den här artikeln som du kan använda till din fördel i kommande flyttar och kontorsflytt stockholm!