5 smarta tips för att få billig flytthjälp

Att anordna en flytt är ganska kämpigt och att göra det helt på egen hand är ett för stort projekt för många som kanske redan har mycket att göra med heltidsarbete, barn och annat som kräver ens tid och energi. Samtidigt har man kanske inte råd att spendera hutlösa summor på flytthjälp för att komma undan. I den här artikeln ger jag dig 5 smarta tips för att kunna flytta med en hjälp av en flyttfirma utan att bli ruinerad.

1.      Du behöver inte lova dina vänner en brakfest

Jag tänker att vi skall använda oss av en flyttfirma istället, eftersom det är så himla smidigt och gör att hela flytten blir en baggis, istället för skitjobbig. Så billig flytthjälp innebär inte att du behöver störa dina vänner med att bära soffor på lördagsmorgonen.

2.      Sälj saker du inte längre vill ha på loppis eller på Blocket

När du börjar packa ner saker inför din flytt märker du troligen rätt så snabbt att du inte vill ha med dig allt du plockar ur skåp och lådor med flyttfirmaigöteborg.se. Dessa saker kanske inte har stora monetära värden men många bäckar små kan göra att man skrapar ihop några tusenlappar utan att det blir för jobbigt. Tusenlappar som kan användas till att betala sin flyttfirma.

3.      Använd ROT-avdraget för flytthjälp

Med ROT-avdraget blir det 30 % avdrag på arbetskostnaden för en flyttfirma i nöd av flytthjälp, vilket är en stor del av kostnaden för flytthjälp. Så använd ROT-avdraget! Glöm bara inte att du kommer behöva betala din flyttfirma det fulla priset och senare få tillbaka avdraget med din skatteåterbäring.

4.     Välj en flyttfirma som erbjuder gratis lån av flyttkartonger

Man tänker oftast inte på att flyttkartonger kostar pengar, och om man flyttar ett större bohag kan man behöva hundratals flyttkartonger. En kartong kostar i snitt 50 kronor, så om du väljer en flyttfirma som erbjuder gratis lån av flyttkartonger kan du spara tusenlappar bara där!

5.      Begär offert från flera flyttfirmor

Genom att begära offerter från flera kan du se vilka som erbjuder bäst pris på tjänsten du vill ha och på så sätt kan du enkelt undvika att betala för mycket för flytthjälpen!